03.02.2022

Årsafslutning.jpg

Overgangen til LPR3, som er en ny måde at indberette til Sundhedsdatastyrelsen på, har igen i år, medført en stor pukkel af registreringsfejl. Husets lægesekretærer har nu rettet tusindvis af fejl, hvilket betyder, at vi er i mål med årsafslutningen for 2021.

Overgangen til patientregistreringssystemet LPR3 giver stadig udfordringer. Herudover har vi en EPJ-journal der, på nogle områder, gør det svært at implementere gode arbejdsgange for let at kunne opfylde kravene til indberetning. Dette har resulteret i over 3.000 registreringsfejl for år 2021, som hospitalets lægesekretærer nu har rettet.

- Der skal lyde en stor tak til hospitalets lægesekretærer for jeres dedikation og vedholdenhed, siger hospitalets lægefaglige direktør Nils Falk Bjerregaard.

- Også tak for jeres indsats med at holde styr på opgaverne, der er afledt af Covid-19; aflysninger, indkaldelser, pukkelafvikling samt patientrettigheder, der har været sat ud af spil ad flere omgange. I har med præcision og skarphed manøvreret rundt i de mange forskellige rammer, som vi med stor omskiftelighed har skullet arbejde under. 

Hospitalsledelsen

Hospitalsdirektør
Tlf. 7842 5001
 
Lægefaglig direktør

Tlf. 2286 0649

Mette Ringtved
Sygeplejefaglig direktør
Tlf. 7842 5006