Medarbejdere med personkontakt (hvor personerne er i øget risiko for at få et alvorligt forløb) tilbydes nu gratis vaccination mod influenza og COVID-19.

27.09.22

Medarbejdere med personkontakt (hvor personerne er i øget risiko for at få et alvorligt forløb) tilbydes gratis vaccination mod influenza og COVID-19. Vaccination mod influenza tilbydes desuden til øvrige medarbejdere i det omfang, der er vacciner til rådighed.

Vi går en efterårs- og vintersæson i møde, hvor smitten med influenza og Covid-19 igen forventes at stige.

Derfor anbefaler Sundhedsstyrelsen vaccination til personale i sundhedssektoren, som har tæt kontakt med patienter, der er i øget risiko for at få et alvorligt forløb med Influenza og Covid-19.

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du tager imod vaccinationen hurtigst muligt. Det er vigtigt, at du bliver vaccineret, inden smitten begynder at stige. På den måde passer du bedst på dig selv og dermed på patienterne.

Hospitalsledelsen tilbyder derfor, i lighed med tidligere år, gratis vaccination til medarbejdere.

Vaccination mod Influenza og Covid-19 tilbydes til medarbejdere, der har tæt kontakt med personer i øget risiko for alvorligt forløb med influenza, i forbindelse med opgaver inden for pleje, omsorg og behandling herunder også studerende og elever, vaccinatører i vaccinationscentre, podere i testcentre og ikke-klinisk personale, som har patientnære opgaver eller øvrige opgaver, der er direkte relateret til pleje, omsorg og behandling.

Vaccination mod Influenza tilbydes desuden til øvrige medarbejde i det omfang, der er vacciner til rådighed. Vaccination til medarbejdere, som ikke har direkte patientkontakt, påbegyndes fra d. 22/10. På RHH kan det være medarbejdere i Teknisk Afdeling, Byg og Anlæg, Køkkenet, Administrationen og andre administrative medarbejdere.

Et centralt vaccinations set-up
Ligesom sidste år tilbyder vi et centralt vaccinations set-up, hvor hver enkelt medarbejder selv skal booke en tid til vaccination. Vaccinationsopgaven varetages af vaccinationscenteret.

Vaccination foregår i Mødestedet på følgende dage:

Uge 41
Mandag den 10/10 kl. 7.00-15.30
Tirsdag den 11/10 kl. 7.00-15.30

Uge 43
Mandag den 24/10 kl. 7.00-15.30
Tirsdag den 25/10 kl. 7.00-15.30

Uge 44
Onsdag den 2/11 kl. 7.00-15.30
Torsdag den 3/11 kl. 7.00-15.30

Observation:

Medarbejdere fra kliniske afsnit kan efter vaccination gå direkte tilbage til deres kliniske afsnit, hvor den efterfølgende observationen foregår.

Medarbejdere, der ikke arbejder i et klinisk afsnit, skal observeres i Mødestedet i 20 minutter efter influenzavaccination og 15 minutter efter Covid-19 vaccination.

Book en tid allerede i dag. Influenza- og Covid-19 vaccine kan gives samtidig. Om du ønsker én eller begge vacciner, skal du kun booke én tid.

Book tid til vaccination via www.booking.rm.dk eller appen MineAftaler ved at anvende bookingkoden "rhhv2022". 

Husk at medbringe dit sundhedskort.  

Kontakt:

Mette Bjerregård Kristensen 
Hygiejnesygeplejerske 
Tlf. 4049 0142
mette.kristensen@rm.dk

Catrin Hornhaver Reese 
Hygiejnesygeplejerske 
Tlf. 7842 5048
Catrin.Reese@horsens.rm.dk

 

Sådan booker du tid: