24.08.2023 OPDATERET D. 25. AUGUST 2023

Der bliver lavet en teknisk ændring i loginnet til Citrix, for at vi kan bruge vores ID-kort til at logge ind med. Den tekniske ændring var fastsat til at ske fredag morgen den 25. august, men er indtil videre udskudt.

Når det sker, kan du godt arbejde i Citrix, mens ændringen foregår, hvis du starter programmer i Citrix forinden. Men det vil ikke være muligt at logge ind i Citrix eller starte nye programmer i ændringsperioden.

Hvis du har aktiveret dit ID-kort inden ændringen, kan du logge ind i Citrix med dit ID-kort og en kortlæser. Har du ikke aktiveret dit ID-kort forinden, kan du logge ind i Citrix med dit regionsID og din adgangskode – frem til den 13. september.

Log ind i Citrix
Uanset om du vælger at tilgå Citrix med dit ID-kort eller med regionsID og adgangskode, skal du logge ind i Citrix den morgen, ændringen sker. Det vil være nyt for medarbejdere med en personlig computer, mens det for meget sundhedspersonale er almindelig praksis.

Når du åbner Citrix efter ændringen, vil du blive mødt af dette loginbillede med en "dropdown" menu med forskellige loginmetoder.

OBS - hvis du ikke har aktiveret dit ID-kort endnu, vil "ID-kort" ikke fremgå af listen.

For at få vist hvordan du logger ind - følg da denne vejledning: login til Citrix. Sproget i flere af skærmbillederne er oversat automatisk og kan være svære at forstå, følg derfor vejledningen de første par gange, du logger ind for at blive fortrolig med det nye login.

Find alle vejledninger til den nye loginløsning på intranettet.

Kontakt

Karina Lang
Teknisk Afsnit
Tlf. 29212684

Emilie Kragh Kristensen
Sundheds-IT
Tlf. 24971460.