Det blev en dejlig dag på hospitalet, da knap 2.000 borgere, familier, venner, nuværende og tidligere patienter greb muligheden for at deltage i Åbent Hospital.

03.06.24

Lægebil Lille.jpg

Lørdag den 1. juni 2024 fik alle interesserede muligheden for at komme med helt ind i hjertet af hospitalet - på operations- og sengestuer, i værkstederne, kapellet, køkkenet, serviceafsnittet, klinikker og hospitalets Simulations- og Innovationscenter samt meget mere.
 
Og som dagens samlingspunkt var forhallen fyldt med aktiviteter, stande og udstillinger. Her var det bl.a. muligt at sortere medicin (M&M)'s i doseringsæsker, spille spil, dreje på Lykkehjulet og vinde en bamse, være med til at måle ilt og puls på en simulationsdukke samt meget, meget mere.
 

Der var på dagen også mulighed for at møde Dansk Bloddonorkorps, Patientstøtterne fra Hjerteforeningen, hospitalets frivillige samt det nye medarbejderkor, som under ledelse af Horsens Musik- og Balletskole, som optrådte med sang og musik.

Hospitalets køkken bød på smagsprøver, og der var gratis baristakaffe og varm kakao ved kaffetrucken.

- Mange tak til alle, som lagde vejen forbi hospitalet, og til alle de samarbejdspartnere og medarbejdere, som brugte dagen på at vise vores arbejdsplads frem, siger projektleder Caroline Frøsig Suhr.
 
En særlig tak til:
VIA University College
Social- og Sundhedsskolen FVH
Horsens Musik- & Balletskole
Bloddonorerne Danmark
Patientstøtterne, Hjerteforeningen
Præhospitalet Region Midtjylland

Kontakt

Caroline Frøsig Suhr

Persondatakonsulent og projektleder
Tlf. 21 59 81 83
Caroline.suhr@rm.dk

Mette Ringtved

Sygeplejefaglig direktør
Tlf. 7842 5062
MERJNS@rm.dk

Mette Vestergaard Rasmussen

Kommunikationschef
Tlf. 2381 8614
metvesra@rm.dk