Fra onsdag den 1. marts 2023 skal du benytte et nyt bestillingssystem, når du har brug for hjælp fra Teknisk Afsnit.

23.02.2023

DaluxFM HelpDesk erstatter MainManager

Det nye system hedder DaluxFM HelpDesk og kommer til at findes som både app i Citrix-modulet og som link på intranettet, svarende til den løsningen der er gældende for MainManager i dag. MainManager app´en fjernes fra Citrix d. 1. marts 2023.

Mere fleksibelt system

MainManager virkede, men det virkede ikke optimalt, og gav hverken brugerne eller Teknisk Afsnit de bedste muligheder for at levere tilfredsstillende opgaveløsninger.

Region Midt har derfor været igennem en længere proces for at finde frem til det fremtidige driftssystem, og efter tests af flere driftssystemer, er valget faldet på DaluxFM.

Det er et anerkendt system, som flere andre organisationer også har stor glæde af. Derudover er det moderne og har et enkelt layout i sin brugerflade, så man som bruger ikke skal bruge unødig tid til at registrere tekniske skader/fejl/udfordringer.

DaluxFM HelpDesk anvendes allerede på Aarhus Universitetshospital og på Regionshospitalet Gødstrup.

Vi ser frem til bedre opgavestyring

I Teknisk Afsnit glæder vi os til skiftet, da vi vurderer, at DaluxFM vil bidrage til en bedre opgavestyring. Brugerne får en nemmere adgang til at registrere deres tekniske udfordringer, og vi kan som Teknisk Afsnit få et bedre overblik over styringen af opgaverne samt i højere grad være i dialog med brugerne undervejs i opgaveforløbet.

Sådan får du hjælp

  • Du finder links til DaluxFM HelpDesk via Citrix platformen, eller via som tidligere at tilgå rekvisitionsdelen gennem "Teknisk Hjælp" ikonet på intranettet.
  • Har du spørgsmål eller brug for hjælp til DaluxFM HelpDesk, så kontakt hospitalstekniker Torkil Simonsen torksimo@rm.dk.
  • Skulle du ønske en mere udførlig vejledning til bestillingen af teknisk assistance igennem DaluxFM HelpDesk, er denne tilgængelig på Teknisk Afsnits intranetside, og vedlagt denne nyhed.

Bemærk

Der kan ikke oprettes opgaver i MainManager efter d. 1. marts.

Opgaver oprettet før 1. marts. i MainManager, men endnu ikke afsluttet, vil fortsat blive behandlet.

OBS! Der er ingen ændringer i forhold til hjælp til Medicoteknisk udstyr. Bestillinger skal fortsat oprettes i Medusa.

Flere oplysninger

Daniel Ravn
Projektleder
Tlf. +45 5162 6060
danrav@rm.dk