23.02.2022

Dagens Medicin har netop kåret hospitalet som landets bedste til at behandle astma og rygsøjlegigt. Medarbejderne fra de to medicinske afsnit blev fejret med uddeling af chokolade, blomster og lykønskninger.

Det er andet år i træk, at hospitalets behandling af rygsøjlegigt kåres til landets bedste, mens det er tredje år i træk, at behandlingen af astma løber med førstepladsen.

- Vi placerer os godt i stort set alle de kvalitetsdatabaser, hvor vi har behandlinger, og sammen med førstepladserne i astma og rygsøjlegigt er det med til at sikre os den flotte placering, som vi opnår i år, siger lægefaglig direktør Nils Falk Bjerregaard med henvisning til titlen som Danmarks bedste mellemstore hospital.

- Som regionshospital behandler vi både astma og rygsøjlegigt på hovedfunktionsniveau. Rigtig mange patienter har derfor gavn af den høje kliniske kvalitet, som teams'ene her står sammen om at levere. Det er flot og vedholdende arbejde.

Hvert år kårer Dagens Medicin de danske hospitalsafdelinger, som leverer den bedste behandling inden for en række specialer. Opgørelsen sker på baggrund af tal fra de danske kvalitetsdatabaser.

Et kæmpe tillykke med den flotte rangering til vores dygtige og engagerede medarbejdere på de to afsnit.

Udover astma og rygsøjlegigt placerer flere medicinske specialer sig rigtig flot. Her indtager blandt andet voksendiabetes og arterieflimmer en andenplads i kåringen af Danmarks bedste behandling. 

Lægefaglig direktør Nils Falk Bjerregaard overrækker blomster og chokolade til de to vinder-afsnit.