08.12.22

Hjemmesiden er udarbejdet med udgangspunkt i, hvad patienter og pårørende har brug for af hjemmeside-information før, under og efter deres kontakt med hospitalet.

- Vi har derfor haft patienter og pårørende til at fortælle os, hvad de leder efter af oplysninger, hvor de naturligt vil søge hen, og hvordan vi bedst kan kommunikere til dem, så de føler sig mødt og hjulpet godt på vej, fortæller Jacob Albæk Lund, som har været projektleder på omlægningen til en ny hjemmeside.

- Sideløbende har hospitalets klinikker og sengeafsnit bidraget med det faglige indhold, og de vil også fortsat stå for at sikre, at det er korrekt og opdateret information, man kan finde på vores sider.

Resultatet er en hjemmeside, hvor vi forsøger at tage patienten i hånden og gøre det nemt og overskueligt at finde relevant information om fx akut hjælp, undersøgelser og behandlinger samt praktisk information om alt fra parkering til mad og drikke. Det er også fortsat muligt at booke tid til fx blodprøver og EKG via den nye side.

For at holde hjemmesiden så overskuelig som muligt for patienter og pårørende, så er alt indhold måttet fagpersoner lagt på en separat hjemmeside.

Alle hospitalerne i Region Midtjylland vil løbet af i 2022 og 23 omlægge deres hjemmesider til det nye koncept, så hjemmeside-universet bliver genkendeligt for de patienter, som går til undersøgelser og behandlinger på flere hospitaler på tværs af Region Midtjylland.

Kontakt

Jacob Albæk Lund
Webkoordinator
Tlf. 7842 5072
jaolun@rm.dk