24.08.2022

Hygge på plænen

64 hold fra hospitalet var tilmeldt den årlige Beringstafet, som blev gennemført i Bygholm Park i Horsens tirsdag aften.

Det var således op imod 300 af hospitalets ansatte, som deltog i en både aktiv og hyggelig aften, hvor vejret tilmed viste sig fra sin allerbedste side.

Traditionen tro havde hospitalets koordinator- og køkkenteam sørget for telt og god forplejning til alle hospitalets deltagere, mens hospitalsledelsen hjalp til ved grillen.

- Det blev en skøn aften med telt, grill, solskin samt masser af hyggeligt kollegialt samvær og motion ikke mindst. Vi vil gerne sende en stor tak til alle, som sørgede for at få deres kolleger samlet til de forskellige hold. Det var dejligt at være sammen igen, og vi håber naturligvis på, at endnu flere har lyst til at være med til næste år, siger hospitalets stafet-koordinator Annette Borch, klinisk underviser fra Fysio- og Ergoterapien.

Beringstafetten gennemføres hvert år i august, men er de seneste to år blevet aflyst pga. corona.

En af de flotteste placeringer ved dette års stafet opnåede hold 1 af læger fra Kvindesygdomme og Fødsler i form af en anden plads blandt kvindehold i løbestafetten.

Tak for en god aften!