02.12.22

Kirsten Rytter Knudsen har været konstitueret i stillingen siden januar og har i perioden haft en stor andel i udviklingen og implementeringen af 'Sammen om opgaven', hvor bl.a. serviceassistenter og servicemedarbejdere i langt højere grad end tidligere går ind og løser opgaver direkte på sengeafsnittene.

02.12.22

Kirsten har i alt 37 års erfaring fra sundhedsvæsenet og er oprindelig uddannet økonoma fra hospitalet i 1986. I begyndelsen af 00'erne gennemførte hun en diplomuddannelse i ledelse.

Siden 2000 har Kirsten bestredet posten som ledende økonoma og stået i spidsen for en på én gang både sikker drift og stærk udvikling af hospitalets køkken i retning af mere faglighed, bæredygtighed og økologi. Således opnåede køkkenet en sølvmedalje i økologi under Kirstens ledelse.

I de senere år har Kirsten bl.a. stået i spidsen for implementering af det regionale vareforsyningskoncept på hospitalet og hjemtagning af transportopgaver.

- Det er bl.a. fra disse sammenhænge, at vi kender Kirsten som en meget positiv, empatisk og dialogsøgende leder, der altid søger de gode løsninger på tværs, siger hospitalsdirektør Lisbeth Holsteen Jessen.

I Service og Teknik kommer Kirsten til at udgøre afdelingsledelsen i et tæt samarbejde med teknisk chef René Mørch Kjellerup. De to kommer til i fællesskab at lede en afdeling med ca. 280 medarbejdere, som tager sig af alle de fysiske rammer omkring patientbehandlingen dvs. mad, rengøring, patienttransporter, indkøb, lagerlogistik samt drift og vedligehold af hospitalets bygninger.

- Vi glæder os meget til at fortsætte det gode samarbejde med Kirsten i rollen som servicechef og som medlem af afdelingsledelseskredsen på Regionshospitalet Horsens.