25.11.22

Kirstine Leth Hjort kommer fra en stilling som chefsygeplejerske i Lever-, Mave- og Tarmsygdomme på Aarhus Universitetshospital.

Fra universitetshospitalet har den nye chefsygeplejerske også anden erfaring bl.a. som afdelingssygeplejerske ved Abdominal Kirurgisk Afdeling og som chefsygeplejerske ved Afdeling for Tand-, Mund- og Kæbekirurgi.

Uddannelsesmæssigt har Kirstine Leth Hjort bl.a. gennemført en master i offentlig ledelse og en diplomuddannelse inden for både ledelse og sundhed.

En erfaren leder

Den nye chefsygeplejerske beskriver sig selv som en synlig, nærværende og anerkendende leder med stor interesse for at arbejde strategisk med faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø.

De kompetencer kommer den nye chefsygeplejerske nu til at folde ud i Akutafdelingen i et tæt ledelsessamarbejde med cheflæge Klaus Birkelund Johansen.

- I hospitalsledelsen er vi glade for – og stolte over – at få en så erfaren leder som Kirstine med på holdet, siger sygeplejefaglig direktør Mette Ringtved, Regionshospitalet Horsens.

- Kirstine har fokus på og demonstreret flotte resultater i forhold til at skabe gode og sammenhængende patientforløb - samtidig med, at hun ikke går på kompromis med arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel. Det er vi sikre på vil gøre en positiv forskel i samarbejdet med både patienterne, medarbejderne og lederkredsen omkring den videre udvikling af Akutafdelingen og de akutte patientforløb.

- Vi ser meget frem til samarbejdet med Kirstine og byder hende varmt velkommen til Akutafdelingen og som en del af afdelingsledelseskredsen ved Regionhospitalet Horsens, siger Mette Ringtved.