26.01.2022

Her kan du læse om alle nye ledere, som er blevet ansat på Regionshospitalet Horsens i 2021.

Mette Ringtved

Mette Ringtved

Oversygeplejerske, Akutafdelingen

Mette kommer fra en stilling som oversygeplejerske på Neurologisk og senest Ortopædkirurgisk Afdeling ved Sygehus Lillebælt. Hun har tidligere været ansat på Regionshospitalet Horsens som afdelingssygeplejerske på Medicinsk Sengeafsnit. Mette er uddannet sygeplejerske, markedsføringsøkonom og har en masteruddannelse i Leadership Psychology.

Lisbet Tokkesdal Jensen

Lisbet Tokkesdal Jensen

Ledende overlæge, Bedøvelse, Operation og Intensiv

Lisbet kommer fra en stilling som ledende overlæge på Anæstesiologisk Afdeling ved Vejle og Middelfart Sygehus, Sygehus Lillebælt. Lisbet har tidligere været ansat på Regionshospitalet Horsens først som introduktionslæge, så som overlæge og dernæst som funktionsleder for hospitalets centrale operationsgang og for operations- og opvågningsafsnittet.

Helene Bundgaard

Helene Henriette Bundgaard Jensen

Ledende bioanalytiker, Blodprøver og Biokemi

Helene kommer fra en stilling som afdelingsbioanalytiker i samme afdeling. Tidligere har Helene bl.a. været funktions- og kvalitetsansvarlig bioanalytiker på Klinisk Immunologisk og Biokemisk Afdeling ved Sygehus Lillebælt samt afdelingsbioanalytiker på Klinisk Immunologisk Afdeling ved Odense Universitetshospital. Foruden sin uddannelse som bioanalytiker har Helene en sundhedsfaglig diplomuddannelse og en masteruddannelse i offentlig kvalitet og ledelse.

Anette Bäckström

Anette Bäckström

Oversygeplejerske, Kirurgi samt Kvindesygdomme og Fødsler

Anette kommer fra en stilling som afdelingssygeplejerske i Skadestuen og Akut Dagklinik på Akutafdelingen ved Aarhus Universitetshospital. Her har Anette ud over Skadestuen bl.a. haft den sygeplejefaglige ledelse af Lægevagten og Center for Voldtægtsofre samt været leder for Socialsygeplejerskeordningen på Aarhus Universitetshospital og for hospitalets Akut Covid Klinik. Anette har desuden en diplomuddannelse i ledelse og en MBA i Leadership Psychology.

Rikke Møller Jensen

Rikke Møller Jensen

Ledende terapeut, Fysio- og Ergoterapien

Rikke har været ansat som afdelingsterapeut i hospitalets Fysio- og Ergoterapi siden 2011. Udover at være uddannet ergoterapeut har Rikke gennemført den sundhedsfaglige diplomuddannelse og den systematiske leder- og konsulentuddannelse hos MacMann Berg.

Louise Duedahl

Louise Duedahl

Overradiograf, Røntgen og Skanning

Louise har været afdelingsradiograf i Røntgen og Skanning siden 2016. Louise er uddannet radiograf i 1995 og har en videregående uddannelse i Magnetisk Resonans samt en diplomuddannelse i ledelse. Louises mærkesag er at udvikle fagligheden og finde styrkerne i personalets diversitet.

Mehmet Öztoprak

Mehmet Öztoprak

Ledende overlæge, Kirurgi

Mehmet blev konstitueret i stillingen som ledende overlæge i Kirurgi i januar 2021. Mehmet blev ansat som reservelæge på hospitalet i 2010. I 2013 blev han afdelingslæge og i 2015 overlæge med ansvaret for uddannelse. Siden 2013 har Mehmet været leder for den avancerede endoskopi og galdeblære- samt galdevejskirurgien.

Kirsten Rytter Knudsen

Kirsten Rytter Knudsen

Konstitueret servicechef, Service og Teknik

Med 36 års erfaring fra hospitalet har Kirsten et særdeles indgående kendskab til hospitalet og alle arbejdsgange i og omkring køkkenet. Kirsten blev ansat som økonoma-elev på hospitalet i 1984. I 2000 blev hun udnævnt til ledende økonoma med ansvar for hospitalets køkken og har efterfølgende overtaget flere og flere ledelsesområder som f.eks. depot, indkøb og forsyning.

Annette Corydon

Annette Corydon

Overlæge, Akutafdelingen

Annette kommer fra en stilling som afdelingsoverlæge i Bergen i Norge. Annette er en meget erfaren specialist i almen medicin, som har arbejdet i det akutte i Norge i flere år. Annette er ansat med tanke på at løfte både en klinisk opgave, men også som kulturleder i forhold til "akutmenneskeliggørelse". Det vil sige, at vi bliver endnu bedre til at se og inddrage den enkelte patient i behandlingen, også selvom det ofte går rigtigt hurtigt på Akutafdelingen.

Pernille Husum Høyem

Pernille Husum Høyem

Overlæge, Akutafdelingen

Pernille er et kendt ansigt i Akutafdelingen, hvor hun i flere år har været afdelingslæge. Pernille har en solid baggrund i endokrinologi, og hun er nu ansat som uddannelsesansvarlig overlæge med fokus på de yngste læger.

Vigga Ravnkilde

Vigga Ravnkilde

Afdelingssygeplejerske, Operation og Opvågning

Vigga er ansat som afdelingssygeplejerske på Forberedelse og Opvågningsafsnittet. Vigga kommer fra en stilling som daglig leder af akut teamet og sygeplejerskekoordineringen i Horsens Kommune. Vigga er uddannet anæstesisygeplejerske og har erfaring fra intensivområdet og Medicinsk Afdeling fra andre hospitaler.

Mette Storgaard Markussen

Mette Storgaard Markussen

Afdelingsbioanalytiker, Blodprøver og Biokemi  

Mette er blevet ansat som afdelingsbioanalytiker i sektion for Præanalyse og POCT ved Blodprøver og Biokemi. Mette kommer fra en stilling som kvalitetskoordinator på Klinisk Biokemisk Afdeling ved Hospitalsenheden Vest. Mette har tidligere været udsendt til Sierra Leone under Ebola-udbruddet, arbejdet på Medical Clinic på Thulebasen samt været ansat ved LEGO som product safety controller. Mette er nu i gang med en diplomuddannelse i Projektledelse.

Sofie Bøegh Langberg

Sofie Bøegh Langberg

Afdelingssygeplejerske Testcenter Horsens, Blodprøver og Biokemi  

Sofie er uddannet sygeplejerske fra 2012 og har en kandidat i sygepleje fra 2017. Sofie kommer fra en stilling som projektsygeplejerske på Rigshospitalet. Sofie har siden april 2021 ydet en ekstra ordinær indsats omkring konsolidering af Testcenter Horsens, hvor hun har haft en stor andel i rekruttering og fastholdelse af personalet.

Michelle Ann Matzen

Michelle Ann Matzen

Ledende farmaceut Vaccinationscenter Horsens, Blodprøver og Biokemi

Michelle er uddannet farmaceut fra 2012 og kommer fra en stilling som klinisk farmaceut i Hospitalsapoteket. Michelle har endvidere flere års erfaring som apoteker fra Stavanger i Norge. Michelle har ydet en stor indsats i forhold til etablering og drift af vaccinationscentret på Fuglevangsvej i Horsens.

Mette Merete Misfelt

Mette Merete Misfelt

Afdelingssygeplejerske Vaccinationscenter Hedensted, Blodprøver og Biokemi  

Mette er uddannet sygeplejerske fra 2010 og har cirka 10 års erfaring med sygeplejefaget fra Afsnit for Mor og Barn. Vaccinationscentret rekrutterede Mette fra Akutafdelingen, hvor hun var ansat som flowkoordinator. Mette har ad to omgange ydet en stor indsats i forhold til vaccinationsindsatsen i Hedensted.

Mia Guldmann

Mia Guldmann

Afdelingssygeplejerske Vaccinationscenter Odder, Blodprøver og Biokemi  

Mia blev uddannet som sygeplejerske i 2019 efter en lang karriere i life science. Mia har tidligere været ansat som sygeplejerske i Akutafdelingen. Herefter begyndte hun som vaccinatør i Odder og er sidenhen blevet ansat som leder samme sted. Mia har ydet en stor indsats i forhold til etablering af vaccinationscentret i Odder og i Hedensted.

Inger Valentiner-Branth

Inger Valentiner Branth

Afdelingsterapeut, Fysio- og Ergoterapien

Inger startede som afdelingsterapeut for kirurgisk gruppe i Fysio- og Ergoterapien i oktober 2021. Inger er uddannet fysioterapeut og har en diplomuddannelse i ledelse og organisation. Inger har 12 års ledelseserfaring med sig i bagagen, og hun er særlig optaget af et godt arbejdsmiljø og arbejdsglæde – også undervejs i forandringsprocesser.

Kåre Andersson Gotschalck

Kåre Andersson Gotschalck

Overlæge, Kirurgi

Kåre blev ansat som overlæge pr. 1.10.2021. Kåre er Ph.d., klinisk lektor og har tidligere været ansat på Regionshospitalet Horsens. Kåre er certificeret kolo-rektal kirurg og er yderst kompetent i både det kliniske arbejde og i de uddannelses- og forskningsmæssige områder.

Joanna Seier Frederiksen

Joanna Seier Frederiksen

Konstitueret afdelingssygeplejerske, Kirurgi

Joanna er tiltrådt som konstitueret afdelingssygeplejerske i Kirurgisk Afdeling pr. 1.11.2021. Joanna har været ansat som sygeplejerske i sengeafsnittet siden 2018, hvor hun har fungeret som klinisk koordinator og forløbskoordinator.

Anette Gabrielsen

Anette Vestergaard Gabrielsen

Klinikleder, Fertilitetsklinikken

Anette er pr. 1.12.21 ansat som klinikleder i Fertilitetsklinikken efter at have været konstitueret i stillingen i et år. Anette har meget lang og bred erfaring fra både private og offentlige fertilitetsklinikker med en baggrund som laboratorieleder, en master i Biomedicinsk Laboratorievidenskab fra Lunds Universitet samt en omfattende forskningsaktivitet.

Thea Friis Reimer Stubbe Teglbjærg

Thea Friis Reimer Stubbe Teglbjærg

Vicechefjordemoder, Kvindesygdomme og Fødsler  

Siden februar 2021 har Thea været ansat som vicechefjordemoder. Her er hun nærmeste leder for omkring 50 medarbejdere, som er tilknyttet Fødeafsnittet i Horsens samt de 4 Jordemoderkonsultationer i Horsens, Hedensted, Odder og Skanderborg. Thea er uddannet jordemoder i 2010 og har derfor bred erfaring inden for jordemoderfaget samt ledelseserfaring fra en tidligere stilling som leder af et opholdssted. 

Marie Bender Rugaard

Marie Bender Rugaard

Overlæge, Kvindesygdomme og Fødsler  

Marie er pr. 1.1.22 ansat som overlæge med særligt ansvar for føtalmedicin. Marie Kommer fra en stilling som afdelingslæge i samme afdeling. Hun har videreuddannet sig inden for subspecialet føtalmedicin med særligt fokus på scanning i graviditeten og vores tilbud til sårbare gravide.

Christina Blach Kristensen

Christina Blach Kristensen

Overlæge, Kvindesygdomme og Fødsler  

Christina er pr. 1.6.21 ansat som overlæge i almen gynækologi. Christina kommer fra en stilling som afdelingslæge i samme afdeling. Hun har videreuddannet sig i kikkertkirurgi og ambulant kirurgi, hvor hun har særligt fokus på udredning og behandling af celleforandringer på livmoderhalsen.

Janni Schmidt

Janni Schmidt

Afdelingsradiograf, Røntgen og Skanning

Janni blev i december 2021 ansat som afdelingsradiograf i Røntgen og Skanning efter at have været konstitueret siden sommer. Janni har et dygtigt blik for driften, stort overblik og bidrager med gode ideer og praktiske løsninger. 

Lone Nielsen

Lone Nielsen

Serviceleder, Service og Teknik

Lone blev ansat som serviceleder i Service og Teknik i oktober 2021. Lone har før sin stilling som serviceleder haft sit eget rengøringsfirma. Hun har derfor stor erfaring med ledelse og rengøring fra det private.

Karen Bundgaard

Karen Bundgaard

Konstitueret ledende økonoma, Service og Teknik

Karen blev konstitueret i stillingen som ledende økonoma i januar 2022. Karen har et særdeles indgående kendskab til Hospitalskøkkenet efter 7 år som koordinator og souschef, hvor hun også har fungeret som uddannelsesansvarlig for elever i køkkenet og studerende fra VIA. Foruden hendes professionsbachelor i ernæring og sundhed har Karen en master i sundhedsantropologi.