10.02.23

Dagens Medicin offentliggjorde 11. februar, hvor i landet patienterne får den bedste behandling. Her indtager hospitalets lungeteam under Medicinsk Afdeling for fjerde gang i træk førstepladsen inden for astma-området.
 
Derfor var hospitalsledelsen på besøg i den medicinske klinik for at overrække blomster, diplom og chokolader.
 
- I har vundet titlen som Danmarks bedste til at behandle astma indtil flere gange før, bl.a. i 2020, 2021 og 2022. Det viser, hvordan I arbejder målrettet og systematisk med ikke blot at give patienterne en god behandling baseret på et højt fagligt niveau men også at indrapportere jeres patientdata. Det er en flot og vedholdende indsats af jer alle, som ligger til grund for det topresultat, som I endnu engang præsterer, sagde lægefaglig direktør Nils Falk Bjerregaard ved markeringen.
 
Opgørelsen, som ligger til grund for kåringen, baserer sig primært på tal fra de danske kvalitetsdatabaser, og her opnår lungeteamet hele 100 ud af 100 mulige points.
 
Dagens Medicin kårer også landets bedste samlede hospitaler . Regionshospitalet Horsens opnår en 2. plads i kategorien af Dannmarks mellemstore hospitaler kun overgået af Regionshospitalet Viborg.
 
Et kæmpe tillykke med den flotte rangering til lungeteamet!

Nils Falk Bjerregaard

Lægefaglig direktør
tlf. 2286 0649
nilbje@rm.dk