05.10.23

Årets Leder 1 Bsk.jpg

Om nomineringen af Marie siger Lederne:
- Marie Storkholm er nomineret, fordi hun har skabt bemærkelsesværdig arbejdsglæde, faglig stolthed og trivsel i en branche, som er under pres med mangel på arbejdskraft og økonomiske sparerunder. Hun har en uovertruffen evne til at få forskellige fagligheder til at arbejde sammen og få skabt en faglig stærk arbejdsplads.

Det stærke felt, som Marie er nomineret i, består desuden af Jakob Riis, CEO i Falck, Jens Bjørn Andersen, CEO i DSV - Global Transport and Logistics og Katrine Winding, direktør i Erhvervsstyrelsen Danish Business Authority.

Det er ifølge Lederne fire dygtige ledere, der 'afspejler det bedste af både offentlig og privat ledelse, og som alle er blandt de ypperste eksponenter for alle ledelsesgerningens facetter inden for bl.a. medarbejderpleje, bæredygtighed og økonomiske resultater'.

Om nomineringen siger Marie selv:
- Nomineringen til Årets Leder gør mig både glad og stolt. Men jeg kan langt fra tage æren alene for den markante kulturændring, vi har skabt i afdelingen igennem de sidste fem år. Det er en fælles indsats, som både ledere og særligt medarbejdere har bidraget til.

Navnet på vinderen offentliggøres på konferencen Ledelsens Dag den 14. november, og her hepper vi naturligvis på Marie :-).

Kontakt

Mette Vestergaard Rasmussen

Kommunikationschef
Tlf. 2381 8614
metvesra@rm.dk