04.12.23

Sira Skibsholt

Sira kommer fra en stilling som oversygeplejerske i anæstesiafsnittet, Sygehus Lillebælt, Kolding, hvor hun igennem de seneste 5 1/2 år har opnået betydelige erfaringer med det tværgående ledelses- og samarbejde inden for det anæstesiologiske område.

Fra Sygehus Lillebælt har Sira også erfaring som konstitueret chefsygeplejerske ved Test- og Vaccinationsenhederne under den sidste del af corona-pandemien. Her fik hun muligheden for at prøve kræfter med ledelse af ledere, som i fællesskab skulle løse en stor og kompleks koordinationsopgave på nogle helt andre vilkår end normalt.

Den nye chefsygeplejerske har høj faglighed, samarbejde og arbejdsfællesskaber som pejlemærker i sit lederskab og er optaget af at bidrage aktivt til en samarbejdskultur, der fremmer relevant, opgaveorienteret og åben kommunikation på tværs og med patienten i fokus.

De interesser og kompetencer kommer Sira nu til at folde ud i Bedøvelse, Operation og Intensiv sammen med afdelingens 280 medarbejdere og mellemledere - og i makkerskab med cheflæge Lisbet Tokkesdal.

- I Hospitalsledelsen ser vi meget frem til samarbejdet med Sira, som bringer en stærk ballast med sig i forhold til at arbejde fokuseret med både arbejdsmiljø og sammenhængende patientforløb, og som har vist, at hun aktivt tør gå nye veje, siger sygeplejefaglig direktør Mette Ringtved.

- Sira er en stærk netværker med evnen til at skabe bæredygtige relationer på alle niveauer i organisationen, og som vi ser kan stå i spidsen for en fortsat faglig og strategisk udvikling af en ambitiøs afdeling.

Uddannelsesmæssigt bringer Sira bl.a. en masteruddannelse i offentlig kvalitet og ledelse med sig i kombination med efteruddannelse inden for ledelse, bl.a. i forandringsledelse.

- Til Sira skal lyde et varmt velkommen til Bedøvelse, Operation og Intensiv og som en del af afdelingsledelseskredsen ved Regionhospitalet Horsens.

Kontakt

Hospitalsledelsen

Hospitalsdirektør
Tlf. 7842 5001
 
Lægefaglig direktør

Tlf. 2286 0649

Mette Ringtved
Sygeplejefaglig direktør
Tlf. 7842 5006