18.11.23

 

På Intranettet findes kapacitetsplanerne for Central Operationsgang, Forberedelse & Opvågning, Dagkirurgien og Endoskopien samt Klinikkerne. Planerne er med til at understøtte, at patienterne får et forløb til rette tid, rette sted og af rette behandlerteam.

Men det kan være udfordrende at få et overblik over planerne og de forskellige kapacitetsniveauer, når bookingprogrammet og vagtplanen skal tilrettelægges.

Af den årsag har Styregruppen for Sikkert Patientflow besluttet, at der skal laves et samlet overblik over de tværgående kapacitetsplaner, og at intranetsiden omkring kapacitetsplanlægning skal revideres.  

Nu kan du på intranetsiden kapacitetsplanlægning finde den samlede oversigt over de tværgående kapacitetsplaner. Derudover har intranetsiden fået nye overskriften for at sikre, at jer, der anvender planerne, kan finde de rigtige informationer.

Hvad kan jeg finde under "Kapacitetsplan til daglig planlægning"?  

Her vil du altid kunne finde den seneste reviderede og godkendte kapacitetsplan. Dette er fx denne plan, der revideres efter et OP-koordineringsmøde.

Hvad kan jeg finde under overskriften Forventet årsplan?

Her kan du finde den kapacitetsplan, der udarbejdes ved begyndelsen af et nyt år. Denne plan revideres IKKE løbende, men er en forventning til, hvordan årets kapacitet kommer til at se ud.

Kontakt

Niklas Heidelberg Wammen

Økonomisk konsulent
Tlf. 2056 6490
nikwam@rm.dk

Anne-Mette Viberg Sørensen

Kvalitetskonsulent og projektleder for Sikkert OP flow
Tlf. 2327 7006
anvije@rm.dk.