09.03.23 

Alle landets testcentre lukker ned pr. 1. april 2023 – og således også Test- og Vaccinationscenteret på Fuglevangsvej i Horsens.

Vaccinationstilbuddet på Fuglevangsvej ophørte allerede med udgangen af februar 2023, og det er således ikke længere muligt at blive vaccineret mod COVID-19 i Horsens.

Borgere i Region Midtjylland har fremover mulighed for at blive vaccineret på Aarhus Universitetshospital og Regionshospitalet Gødstrup, hvor vaccinationstilbuddet i øvrigt kun er åbent for borgere, der ønsker 1. og 2. stik (primærvaccination) mod COVID-19 og abekopper.

Med nedlukning af vaccinationstilbuddet pr. 1. marts og testtilbuddet pr. 1. april i Horsens, vil Test- og Vaccinationscenteret på Fuglevangsvej i Horsens have sidste åbningsdag den 31. marts 2023.

- Til alle der i kort eller lang tid har været med til at holde vaccinations- og testcentre kørende og os andre raske, vil jeg gerne sige tusind tak for indsatsen. Vi håber, at vi kan få lov at trække på jeres store viden og rutine, hvis det igen bliver aktuelt, siger Anders Kühnau.

Kontakt

Britt Ebert Løvendahl
Kvalitetskonsulent
Tlf. 24855905