09.04.24

Der bliver sat punktum for en lang og flot karriere som bl.a. hospitalsdirektør, når Lisbeth Holsteen Jessen har sidste arbejdsdag ved udgangen af juni i år.

Lisbeth Holsteen Jessen har de seneste 16 år stået i spidsen for Regionshospitalet Horsens, der har 1600 ansatte og i dag står fuldt opdateret med moderne rammer efter mange års gennemgribende modernisering og udbygning.

- Vi kender Lisbeth som en meget dygtig kollega og leder med tydelige værdier. Det har været hendes ledetråd, at god kvalitet, høj patientsikkerhed og tilfredse patienter giver glade medarbejdere og effektiv drift i udviklingen af både hospitalet og Region Midtjylland. Det er derfor også et meget veldrevet akuthospital, som Lisbeth nu forlader. Der skal lyde en stor tak for en engageret og loyal indsats for Region Midtjylland igennem mere end 31 år, siger koncerndirektør Poul Michaelsen.

Mere tid til familie, venner og motion

Lisbeth Holsteen Jessen er oprindelig uddannet cand.scient.pol. fra Statskundskab i Aarhus og bestred forskellige lederstillinger i Aarhus Amt, før hun i 1998 blev hospitalsdirektør først på Odder Sygehus og senere, i 2007, på Regionshospitalet Silkeborg, Hammel Neurocenter og Skanderborg Sundhedscenter.

- Ved årets udgang fylder jeg 65 år, og jeg vil gerne have mere tid til min familie, mine venner og fritidsinteresser, herunder ikke mindst mere motion, siger Lisbeth Holsteen Jessen om baggrunden for sit valg om at stoppe nu.

Afskeden bliver dog ikke uden vemod.

- Årene på Regionshospitalet Horsens har været fantastiske. Hospitalet er præget af en stærk samarbejdskultur og et fælles fokus på det, vi er her for, nemlig patienterne og bestræbelsen på at gøre det endnu bedre for dem. Jeg vil huske mange ting men allermest menneskene; de dedikerede medarbejdere og ledere og de stærke relationer.

Direktionen vil nu i samarbejde med hospitalets lægefaglige direktør Nils Falk Bjerregaard og sygeplejefaglige direktør Mette Ringtved gå i gang med at forberede opslag og proces for genbesættelse af stillingen som hospitalsdirektør.

Kontakt

Mette Vestergaard Rasmussen

Kommunikationschef
Tlf. 2381 8614
metvesra@rm.dk