23.01.24

Lægevagt 1.jpg

Besøgende til Lægevagten skal fremover gå efter det røde kryds til højre for Indgang A (Hovedindgangen). Selve indgangen ligger ovre i hjørnet mellem forhallen og Nye Nord.

Arbejdet med hospitalets bygge- og flytteplaner er nu så langt, at de nye lokaler til Lægevagten står klar til at blive taget i brug onsdag den 31. januar.

De nye lokaler er placeret tæt på Akutafdelingen og omfatter også et nyt venteområde.

Samtidig ændres adgangsforholdene til Lægevagten, så patienterne fremadrettet skal skal benytte den samme indgang som patienter til Akutafdelingen, herunder Skadestuen. Indgangen er markeret med akutsymbolet (+) og ligger til højre for Indgang A (Hovedindgangen). 

De nye adgangsforhold gør det lettere for Lægevagtens patienter at finde frem til deres nye destination. Samtidig holdes de i et afgrænset område i Akutafdelingen.

Lægevagten har tidligere befundet sig i pressede fysiske rammer i Røntgen og Skanning. Funktionen har imidlertid udviklet sig, så der i dag er fire behandlerrum og et visitationslokale spredt ud i dele-lokaler i hhv. hjerteklinikken og på det gamle opvågningsafsnit. De bliver nu samlet i de nye lokaler.

Lægevagt 2.jpg

Indgangen til Lægevagten og Akutafdelingen med Skadestuen er markeret med det røde kryds til højre.

Kontakt

Søren Schousboe Laursen

Projektchef
Tlf. 5122 4539
soeren.laursen@horsens.rm.dk