11.01.2024

Kristina Green Lauridsen

Kristina har siden 2023 varetaget alle opgaver relateret til beredskabscheffunktionen i et tæt samarbejde med Maria Overgaard Jensen, som fremover bliver hospitalets beredskabskoordinator i den nye organisering.

Både Kristina og Maria har sammen med den tidligere beredskabschef været med til at udvikle det professionelle beredskab, som kendetegner Region Midtjylland og hospitalet i dag med en tværgående organisering, indsatsplaner, funktionskort og instrukser. De to, som nu udgør hospitalets beredskabsstab, er også vant til at samarbejde med hele hospitalets beredskabsorganisation i form af afdelingsledelser, afdelingernes beredskabskontaktpersoner samt Beredskabsrådet.

- Kristina har stor erfaring med beredskabsarbejdet både lokalt og regionalt, hvor hun dels har været beredskabskontaktperson for Service og Teknik samt været en del af beredskabsstaben siden 2019. Desuden har Kristina et stort kendskab til hospitalet og arbejdsgangene, ligesom hun har dokumenteret stærke kompetencer inden for specielt samarbejde og organisering. Derfor har vi udnævnt Kristina til beredskabschef, siger lægefaglig direktør Nils Falk Bjerregaard.

Stillingen som beredskabschef har tidligere været en fuldtids- og senere en deltidsstilling. I dag, hvor hospitalet er et andet sted end tidligere i form af veldefineret beredskab, der matcher det regionale set up, er stillingerne som beredskabschef og beredskabskoordinator berammet til hver 20% af en fuldtidsstilling.

- Jeg ser frem til, sammen med Maria som beredskabskoordinator at fortsætte det tætte samarbejde, vi har haft igennem det seneste halve år med hospitalets beredskabskontaktpersoner. Vi arbejder målrettet med at sikre, at beredskabsdokumenterne er kliniknære og let anvendelige for alle medarbejdere med funktioner ind i beredskabet under en beredskabshændelse, siger Kristina.

Kristina Green Lauridsen er i størstedelen af sin arbejdstid ansat som udviklings- og kvalitetskoordinator i Service og Teknik. Hun kom til hospitalet i 2013 og har tidligere arbejdet som bl.a. projektkoordinator og serviceleder.

Kontakt

Kristina Green Lauridsen

Udviklings- og kvalitetskoordinator
Beredskabschef
Service og Teknik
Telefon 78 42 74 03 / 24 99 57 54
kristlur@rm.dk